MFG

Det är vi som är Marknadsföringsgruppen – MFG. Vår främsta uppgift är att marknadsföra Miljövetarprogrammet och de studenter som utbildas här. Vi vill att arbetsgivare ska veta att vi miljövetare finns och visa vilken kompetens vi kan tillföra ute i arbetslivet, men även att ge miljövetarstudenterna en inblick i framtida yrkesliv.

MFG samarbetar med Östergötlands Miljönätverk, som vi är en del av. Nätverket består av en mängd företag i regionen som träffas regelbundet. Under året får MFG möjlighet att knyta kontakter och skapa sociala nätverk med olika företagare samt miljöengagerade, ibland under en trevlig hotellfrukost. Förutom detta arbetar MFG årligen tillsammans med Miljönätverket för att utse vinnare i ”Årets miljöpris” och ”Årets gröna frö”. Utmärkelsen går till företag i Norrköping som utmärker sig gällande miljö och hållbarhet.

Det är även genom Miljönätverket som medlemmar ur MFG kan erbjudas yrkesrelaterade utbildningar, som vanligtvis endast erbjuds till yrkesverksamma. Utöver detta åker MFG på studiebesök, anordnar föredrag på universitetet för elever på programmet samt säljer programkläder.

Vill du veta mer om oss och se vilka äventyr vi är ute på?
Följ oss på sociala medier!

Instagram @mfg_mip
Facebook: MFG Miljövetarprogrammets Marknadsföringsgrupp

Vill du kontakta oss, maila till: mfg@miljovetarprogrammet.se